Για τη νίκη στην Τούμπα…

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έρχεται στην Τούμπα για να πάρει το διπλό! Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova, ο Ευριπίδης Γιάκος. «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε ότι μας πει ο προπονητής. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα είναι μια καλή ομάδα, είναι στη δεύτερη θέση και θέλει να διατηρηθεί εκεί αλλά όπως είπα εμείς θα πάμε για ότι καλύτερο», τόνισε ο άσος των Ηπειρωτών.

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες γιατί έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μία δεμένη ομάδα που πάει να παίξει ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα χτυπήσουμε τον ΠΑΟΚ στα αδύνατα σημεία».

Για το αν έχουν και ψυχολογική δύναμη με βάση τη βαθμολογική θέση του ΠΑΣ:
«Μαθηματικά ακόμη δεν έχουμε σωθεί. Θα επιδιώξουμε πρώτα αυτό και από εκεί και πέρα, αν καταφέρουμε να πάρουμε την έκτη θέση θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους στην ομάδα».

Για τη θέση του στα τελευταία ματς:
«Πιστεύω ότι αυτή είναι η θέση μου, πίσω από τον επιθετικό. Εκεί έπαιζα όλα τα χρόνια. Από ανάγκη έγινα σέντερ φορ πέρυσι, αλλά πιστεύω ότι η θέση μου είναι πίσω από τον επιθετικό. Τα δίνω όλα για την ομάδα μου και πιστεύω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά».