Ένσταση ο Φίλιππος

O Φίλιππος έχασε χθες στη Βέροια από τον ΟΦΗ με 80-82 στην παράταση, με το κανονικό παιχνίδι να λήγει 68-68, ωστόσο ένα καλάθι του ΟΦΗ, που μέτρησε αντικανονικά με σκορ 59-59, ήταν η αιτία που η ομάδα της Βέροιας θεωρεί ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα και κατέθεσε ένσταση ζητώντας την επανάληψη του αγώνα.

Μάλιστα, ο Φίλιππος εξέδωσε και ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει τα εξής :

«Το καλάθι το οποίο έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του παιχνιδιού ΦΙΛΙΠΠΟΣ – ΟΦΗ, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 59-59, είναι εκπρόθεσμο.

Ο Στέφαν Τζορζτεβιτς ευστόχησε στο τρίποντο, αλλά το σουτ ήταν εκτός χρόνου και αυτό πιστοποιείται από το βίντεο του αγώνα ξεκάθαρα καθώς και από την συνημμένη φωτογραφία όπου μπορεί ο καθένας να διακρίνει τον παίκτη του ΟΦΗ να έχει ακόμη την μπάλα στα χέρια του ενώ το ηλεκτρονικό ταμπλό των 24” δείχνει ’00’ και σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ το καλάθι δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ κατέθεσε ένσταση για την συγκεκριμένη φάση του αγώνα και πρόκειται να διεκδικήσει με κάθε έννομο τρόπο την δικαίωσή του και την επανάληψη του αγώνα, γιατί χθες υπήρξε ΚΑΘΑΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ αποτελέσματος».