Δεν πάει Καυτανζόγλειο ο Ιβάν

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα στο Καυτανζόγλειο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να μην βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Σε αντίθεση με τον γιο του τον Γιώργο ο οποίος θα είναι εκεί. Η ΠΑΕ Ηρακλής στην τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα τάξης της αναμέτρησης, είχε συμφωνήσει με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ για την σχετική φιλοξενία και έτσι θα παραχωρήσει σουίτες για τους ανθρώπους της ομάδας. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως είχε  πριν από μερικές μέρες είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το ότι δεν υπάρχει μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ σημειώνοντας ότι θα ήθελε να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο που θα παίζει η ομάδα του ενώ και ο ίδιος θέλει κάτι αντίστοιχο να συμβαίνει και με τους οπαδούς των αντιπάλων ομάδων όταν θα αγωνίζονται στην Τούμπα.

Αναφορικά τα μέτρα τάξης του αγώνα θα είναι τα προβλεπόμενα για ένα τέτοιο ντέρμπι. Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθεί το πρωί της Κυριακής στο «Μακεδονία Παλλάς» και από εκεί αργά το απόγευμα θα μεταβεί στο γήπεδο.