ΠΑΟΚ και σε… ποδήλατο (pic)

Οι διαδρομές σας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μπορούν πλέον να αποκτήσουν διαφορετικό χαρακτήρα. Και την υπογραφή της αγαπημένης σας ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την bike in art έφτιαξε ένα από τα κορυφαία ποδήλατα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Το ποδήλατο του ΠΑΟΚ είναι χειροποίητο, κορυφαίας τεχνολογίας και σχεδίασης στα χρώματα και την αισθητική του ΠΑΟΚ.

Περιλαμβάνει επιλεγμένα κομμάτια από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο του ποδηλάτου με την υπογραφή εξειδικευμένων ανθρώπων στον χώρο του ποδηλάτου.

Συγκεκριμένα το PAOK bike έχει σκελετό χειροποίητο, δισκόφρενα από αλουμίνιο και ό,τι καλύτερο εξάρτημα υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Πρόκειται για ένα ποδήλατο πόλης που θα χαρίσει μοναδικές διαδρομές σε όποιον το αποκτήσει.Το ποδήλατο θα κατασκευάζεται στα μέτρα του κάθε αναβάτη και η παράδοση του ποδηλάτου θα γίνεται εντός 20 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Το συλλεκτικό ποδήλατο του ΠΑΟΚ θα μπορείτε να το δείτε, αλλά και να το παραγγείλετε στο PAOK FC City Store.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κωδικός:

VEKTOR TWENTYSEVEN.5 27.5” (F1770-D)Σκελετός: Χειροποιητος αλουμινιοΑνάρτηση – πιρούνι: ROCKSHOX XC-30 27,5Δισκομανιβέλα: SHIMANO M-391Πίσω εκτροχιαστής: SHIMANO DeoreΜανέτες: SHIMANO Asera 3×9Φρένα: SHIMANO M-355Κασσέτα: SHIMANO HG20Τροχοί: VKT VaporΕλαστικά: 27,5 x2,1Σέλλα: Sella Italia