«Στα δεκαεπτά ήμουν 140 κιλά»

Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο νυν σέντερ του Ερυθρού Αστέρα Σοφοκλής Σχορτσιανίτης που μίλησε για… όλα. 

Αναλυτικά:

«Έχω καταφέρει να έχω όλα όσα χρειάζομαι. Έχω μία πολύ όμορφη γυναίκα και δύο υπέροχα παιδιά. Τι παραπάνω θα μπορούσα να ζητήσω; Φυσικά υπάρχουν και πράγματα τα οποία δεν κατάφερα να κάνω εξαιτίας λάθος κινήσεων λόγω αδυναμίας μου να κρίνω σωστά τις επιλογές που είχα στα χέρια μου. Αλλά η ζωή μου είναι πολύ καλή, ειδικά όταν την συγκρίνεις με τις δυσκολίες που περνάει ο κόσμος γύρω μας. Επομένως, δεν μπορώ να μετανιώσω για κάτι», ανέφερε ο «Σόφο».

Όσο για τα κιλά του; «Τι να κάνω με το συγκεκριμένο θέμα; Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά και στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας το 2006, σε ηλικία 20 ετών, ζύγιζα 148. Αυτό είναι το σώμα μου! Όταν δεν προπονούμαι αρκετά υπάρχει πρόβλημα, οπότε πρέπει να είμαι προσεκτικός και να τα έχω όλα υπό έλεγχο. Δουλεύω κάθε μέρα με τον γυμναστή ο οποίος με έχει βοηθήσει να είμαι σε πολύ καλή φόρμα. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στα 156 κιλά και νιώθω υπέροχα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό το εκτιμώ ιδιαίτερα και είμαι σίγουρος πως έκανα τη σωστή επιλογή με τον Ερυθρό Αστέρα».

Όσο για το τι περιλαμβάνει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είπε: «Μερικές φορές κάνω ορισμένες επιπλέον ασκήσεις. Η ομάδα με έφερε εδώ για να βοηθήσω, πρέπει να κρατηθώ σε καλή κατάσταση και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο», προσθέτοντας πως δεν έχει δοκιμάσει τη σερβική κουζίνα: «Δεν τα έχω δοκιμάσει. Ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο πρέπει να τηρήσω».