Έβγαλε αποστολή ο Τούντορ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επιλογές του Ίγκορ Τούντορ για την αναμέτρηση ήταν συγκεκριμένες και δεν υπήρξαν εκπλήξεις,

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας), ο Γκόικο Τσίμιροτ (πρόγραμμα επανένταξης) και οι Κυριάκος Σαββίδης, Γιάννης Μυστακίδης (έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τον Ηρακλή και είναι οι Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Λέοβατς, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Γκολάσα, Πέλκας, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ , Μακ .

Στα της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του για άλλη μια φορά έδωσαν έμφαση στην τακτική και στον συνολικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος έγινε εξάσκηση για την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.