«Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με σεβασμό…»

Ο Αρης πήρε εύκολα το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό για την 2η αγωνιστική της Α1 και ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στην σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του μέσα στο παρκέ.

«Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για την άνοδό του στην Α1. Είχα έρθει και πριν δύο χρόνια σε αυτό το γήπεδο και είναι πραγματικά μεταμορφωμένο. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και δημιούργησε μια καλή ατμόσφαιρα. Ήταν μια πολύ όμορφη εικόνα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους δικούς μας φιλάθλους που για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας έδωσαν ώθηση με την φωνή τους», είπε ο κόουτς του Αρη και συνέχισε:

«Εμείς σήμερα ήμασταν σοβαροί. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον Αρκαδικό και για αυτό εμφανιστήκαμε έτσι. Ο Αρκαδικός στο παιχνίδι με την Κηφισιά παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και σίγουρα η πραγματική του εικόνα δεν είναι η σημερινή. Πιστεύω πως χρειάζεται υπομονή και θα έχει πολύ καλή συνέχεια. Εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία. Για εμάς τελείωσε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και από αύριο ξεκινά μια επίσης δύσκολη εβδομάδα με τα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα σε Μπουντουτσνοστ και ΠΑΟΚ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πρέπει να έχουμε υπομονή ώστε να έχουμε θετικές βραδιές όπως η αποψινή. Το συμπέρασμα για εμάς από το παιχνίδι είναι η σοβαρότητα με την οποία προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Σεβαστήκαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο και διαχειριστήκαμε την κούραση».

Ο Δημήτρης Φλιώνης από την πλευρά του δήλωσε: «Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα και αυτό κάναμε. Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες. Χτίσαμε μια διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού, την διατηρήσαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε».