Καμπανάκια από Τούντορ…

Ο Ιγκόρ Τούντορ δήλωνε χθες στην Nova ότι έχει αρκετούς παίκτες, θεωρώντας πως το ρόστερ του είναι επαρκές έτσι ώστε να αναπληρώνει απόντες κι απ΄ ότι φαίνεται, όχι μόνο το πιστεύει αυτό, αλλά θεωρεί πως το ρόστερ του είναι τόσο επαρκές, που του δίνει το δικαίωμα να χτυπάει καμπανάκια, όποτε το κρίνει απαραίτητο.

Ο Κροατης έχει φέρει μια καινούρια φιλοσοφία φέτος στον ΠΑΟΚ, που αναμφίβολα αρέσει, καθώς προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα, που παίζει πολύ επιθετικά και θέλει οι παίκτες να προσαρμόζονται στο δικά του αγωνιστικά “θέλω”.

Παρακολουθώντας τις επιλογές του, καταλαβαίνει κανείς από ποιους περιμένει περισσότερα.

Ένας είναι σίγουρα ο Κλάους. Ο Αθανασιάδης είναι ο ηγέτης της επίθεσης τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος, ειδικά μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε έξω όλο το καλοκαίρι, δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του. Αύριο δεν αναμένεται να ξεκινήσει, με βάση τα όσα έδειξε χθες ο Τούντορ, θα ξεκινήσει ο Μπερμπάτοφ μαζί με τον Μακ. Ο Κλάους φαίνεται πως πρέπει να προσπαθήσει για να ξαναβρει “βρέξει – χιονίσει” τη θέση στην ενδεκάδα.

Ο άλλος είναι ο Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός χαφ δεν ανταποκρίνεται σε απόλυτο βαθμό στον ρόλο, που θέλει να του δώσει ο Τούντορ, ο οποίος συχνά – πυκνά έχει παράπονα. Ο Κάτσε ίσως είναι και λίγο αγχωμένος με τις κουβέντες που ξεκίνησαν δεξιά – αριστερά για το συμβόλαιό του, είναι προφανές ότι χρειάζεται καθαρό μυαλό και περισσότερη προσπάθεια για να ανταποκριθεί στον ρόλο που του αποδίδει ο Τούντορ. Στο Καυτανζόγλειο, με βάση και τις χθεσινές δοκιμές, θα είναι στον πάγκο, για να ξεκινήσει ο Σάμπο.

Ο τρίτος της… παρέας είναι ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος εχει ξεπεράσει εδώ κι ένα μήνα τον τραυματισμό του, πολλοί περίμεναν ότι θα χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας, αλλά ο νεαρός χαφ δεν είναι στις βασικές επιλογές του Τούντορ, και αύριο είναι εκτός αποστολής. Αυτός κι αν θέλει προσπάθεια…