Μαρινάκης: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη»

Mετά το 4-0 επί της ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό είχαν διάθεση για… καζούρα, αλλά και μπηχτές για την αντίπαλό τους…

“ΜΑΣ ΛΕΙΨΑΤΕ” πόσταρε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα…

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/posts/1163592190322462

Λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε δηλώσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η σημερινή ΑΕΚ “είναι μια ομάδα απάτη”!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε :

«Για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ σήμερα δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική ομάδα. Μεγάλη ομάδα ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη, που την διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστυχώς, είναι μία μεγάλη απάτη, δεν είναι μία μεγάλη ομάδα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα, να ξαναέκαναν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει μία ομάδα να πέσει στην τρίτη εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τζάμπα μάγκας μόνο και τζάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται. Εγώ έχω να πω το εξής, ότι ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα, με πίστη, με πολλή αγάπη, στις επιτυχίες. Και όπως έχω πει επανειλημμένες φορές, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και συνεχίζουμε με πίστη το έργο μας. Και τα καλύτερα έρχονται».

Για το πολύ καλό ρόστερ της ομάδας: «Είναι ακόμα νωρίς. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι παίκτες μπορούν να εξελιχθούν σε πολύ υψηλότερο επίπεδο και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς, την ερχόμενη Τρίτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί να ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις: «Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός. Σας έχω πει ότι τον Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός για άλλη μία φορά. Ήταν σαν να βλέπαμε ένα παιχνίδι του Champions League. Το είδατε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα. Ζήτω ο Ολυμπιακός».