Ξέσπασμα Τούντορ!

Ποιος είδε τον Ίγκορ Τούντορ και δεν φοβήθηκε. Ο Κροάτης τεχνικός ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου, για την εμφάνιση της ομάδας του, μίλησε για παιδικά λάθη και αστεία γκολ και α΄σκησε δριμεία κριτική στους παίκτες του.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τίποτα. Από το αποτέλεσμα, από τη νοοτροπία των παικτών, την εμφάνιση, είμαι αρκετά απογοητευμένος. Είναι απίστευτο το ότι δεν κερδίσαμε μετά το 3-2 με το πέναλτι. Στα 100 παιχνίδια τα 99 θα ήταν νίκη. Ήταν σοκ για μένα και για τους παίκτες μου».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έκανε το παιχνίδι του. Εγώ επικεντρώνομαι στους δικούς μας παίκτες. Αυτό που δείξαμε δεν ήταν αρκετό ακόμη κι αν κερδίζαμε. Ο καθένας παίκτης ξέρει τι πρέπει να δείξει».

Για το ότι εκτέλεσε ο Μπερμπάτοφ το πέναλτι: «Είναι λογικό ο Μπερμπάτοφ τα πέναλτι, Δεν έχει χάσει πολλά στην καριέρα του. Είναι λογικό να παίρνει την ευθύνη».

Για τις επιλογές του που κοστίζουν γκολ και βαθμούς: «Αν δεν υπάρχουν λάθη δεν υπάρχουν γκολ. Και τα τρία γκολ που δεχθήκαμε ήταν αστεία. Αντιδράσαμε σαν παιδική ομάδα. Θα επιμείνω στο σκεπτικό μου ότι θα παίζουν οι 11 καλύτεροι».

Για το αν θα άλλαζε κάτι: «Όχι θεωρώ ότι οι αλλαγές ήταν καλές. Οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν, αλλά είναι απίστευτο αυτό που συνέβη μετά το 3-2. Δεν θεωρώ ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να μπαίνει η ομάδα στο γήπεδο με αυτή τη νοοτροπία. Να πετάς ένα ημίχρομνο. Κάποιοι παίκτες εκτός φόρμας, κάποιοι επέστρεψαν μετά από καιρό. Κάποιοι θεωρούν ότι είναι καλύτεροι».

Για το τι έφταιξε: «Θεωρώ ότι η νοοτροπία στα πρώτα 45 λεπτά δεν ήταν σωστή.Δεν ήμασταν ούτε στο 50%. Είμαστε μία ομάδα που δουλεύει πολύ, εργατική και για να πάρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να είμαστε στο 100%».

Για τις επιλογές του: «Επαναλαμβάνω ότι σε όλα τα παιχνίδια θα παίζουν οι 11 καλύτεροι εκείνη τη στιγμή. Μόνο αν τίθεται θέμα ξεκούρασης. Και σε αυτό το παιχνίδι έπαιξαν οι καλύτεροι»