«Ήμασταν καλύτεροι μέχρι το 60’»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη ομάδα του με την ισοπαλία, ενώ επεσήμανε πως ο Ηρακλής ήταν καλύτερος μέχρι το 60’!

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Μέχρι το 2ο γκολ που δεχθήκαμε τακτικά ήμασταν καλά. Σκοράραμε δύο φορές με τον τρόπο που θέλαμε, με το πρέσινγκ, με το πλάτος στο γήπεδο. Αν είχαμε ηρεμία να κρατήσουμε την μπάλα θα δημιουργούσαμε κι άλλες ευκαιρίες».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ χάσαμε την ηρεμία μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Οπως τελείωσε το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Υπάρχει και στεναχώρια όμως γιατί μέχρι το δεύτερο γκολ η ομάδα μας ήταν καλύτερη. Πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα, κυρίως την αυτοπεποίθηση για να μπορούμε να παίρνουμε αποτελέσματα. Τελειώσε αυτό το παιχνίδι, τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και πρέπει να ηρεμήσουμε για να δούμε το επόμενο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που το πάλεψαν μέχρι το τέλος».

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας: «Πολλά παιδιά νέα χτίζουνε χαρακτήρα στην τακτική της ομάδας, παίζοντας απέναντι σε καλούς παίκτες. Σιγά-σιγά γίνονται άνδρες στη Super League. Χτύιζουμε μικα ομάδα για το μέλλοι. Ο Ηρακλής θα έχει για τα επόμενα τρία χρόνια 21-22 ετών παιδιά που θα είναι η βάση για την ομάδα».

Για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα: «Μετά από κάθε παινίδι πρέπει να εμψυχώσουμε τους παίκτες. Θα πρέπει να κάτσω να δω ήρεμος το παιχνίδι για να δω τα λάθη που κάναμε. Υπάρχει και η απειρία σε κάποια παιδιά. Δουλεύουμε εδώ.Το ότι βάλαμε τρία γκολ στην έδρα μας και δεν κερδίσαμε με απασχολεί και πρέπει να το διορθώσουμε».

Για τους παίκτες του Ηρακλή: «Το έχω πει και στους παίκτες μου ότι έχουν θάρρος και θράσος. Παρά το ότι πήγε στραβά το παιχνίδι κατάφεραν να ισοφαρίσουν».

Για το αν υπήρχε εντολή να γυρίσει πίσω η ομάδα: «Τη στιγμή που έγινε η αλλαγή δεν υπήρχε εντολή να πάμε πίσω.Ηταν φανερό ότι κάποια στιγμή είχαμε θέμα με τον Τζιόλη που είναι παίκτης κλειδί για τον ΠΑΟΚ. Τη στιγμή που μπήκε ο Πουρτουλίδης ισορροπήσαμε το παιχνίδι».

Για την επιλογή του Βέλλιου: «Έτσι όπως παίζουμε είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τέσσερις επιθετικούς. Αισθάνομαι δικαιωμένος για τον Απόστολο. Ηξερα ότι χρειάζεται λίγο χρόνο. Τώρα η αυτοπεποίθησή του είναι σε υψηλά επίπεδα και θα προσφέρει περισσότερα όπως και οι άλλοι επιθετικοί».

Για την αντίδραση του Μπουλούτ να μην του δώσει το χέρι: «Δεν με ενδιαφέρει ο παίκτης, αλλά η ομάδα. Κι αν έχει κάνει κάτι ο παίκτης είναι εσωτερικό θέμα και θα το λύσουμε μέσα στην ομάδα».