«Έγινε φάουλ στον Όλσεν»

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ο μοιραίος παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς αν ευστοχούσε στο πέναλτι, τώρα θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στάθηκε στη φάση του 3-3, τονίζοντας πως κατά την άποψή του έγινε φάουλ στον Όλσεν, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο Βούλγαρος αποχώρησε τραυματίας από το Καυτανζόγλειο και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Κράσνονταρ είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βούλγαρος επιθετικός στην Nova: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, με σκληρές μονομαχίες. Για εμάς ήταν μία ατυχία καθώς προηγηθήκαμε αλλά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη. Το γκολ θεωρώ πως ήταν φάουλ στον τερματοφύλακά μας.

Σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι, είπα στους συμπαίκτες μου ότι αυτά συμβαίνουν, αξίζαμε να κερδίσουμε αλλά μερικές φορές ο ένας βαθμός είναι καλύτερος απ’ το να μην πάρεις τίποτα. Η ομάδα είναι μια νέα και αυτά συμβαίνουν, όμως παλεύουμε σαν ομάδα, ήμασταν άτυχοι αλλά τώρα τελείωσε. Πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Μου αρέσει να παίζω όπως σήμερα. μερικές φορές βγαίνω έξω από την περιοχή, όταν μεγαλώνεις μπορείς να βγαίνεις και λίγο πιο έξω για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για το παιχνίδι. Μου αρέσει να παίζω έτσι και να πασάρω στους πιο γρήγορους συμπαίκτες μου.

Δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι, είναι πολλά τα παιχνίδια, έχουμε πολλούς νέους παίκτες και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. παίζουμε ως ομάδα, πλέον κοιτάμε το μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε πολύ».