Μπερμπάτοφ : Ο τραυματισμός κι ο… Κάτσε

Σήμερα θα κάνει εξετάσεις ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για να φανεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, που θα τον αφήσει εκτός για κάποιο διάστημα.

Οπως ενημέρωσε χθες το βράδυ η ΠΑΕ, ο Βούλγαρος είχε έναν τραυματισμό από το πρώτο ημίχρονο, παρόλα αυτά έβγαλε το παιχνίδι και σήμερα θα φανεί περί τίνος πρόκειται. “Δεν φαίνεται σοβαρό, αλλά θα δούμε” έλεγαν χθες το βράδυ στον ΠΑΟΚ.

Ο Μπερμπάτοφ ήταν ως ένα βαθμό ο μοιραίος χθες με την απώλεια του πέναλτι στο Καυτανζόγλειο, στο οποίο πήρε ο ίδιος την πρωτοβουλία να το εκτελέσει, αν και οι εκτελεστές της ομάδας είναι οι Πέλκας, Μακ και Αθανασιάδης.

Στο παιχνίδι με την Μπρόντμπι στην Τούμπα, με σκορ 5-0 ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι και πήρε την πρωτοβουλία να το εκτελέσει ο Κάτσε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Τούντορ. “Δεν θα ανεχτώ πρωτοβουλίες, το ποιοι εκτελούν τα πέναλτι το έχουμε πει” είχε δηλώσει τότε ο Κροάτης προπονητής.

Για τον Μπερμπάτοφ, βέβαια, έκανε χθες τα… στραβά μάτια, λέγοντας μάλιστα πως “όταν έχεις βάλει 100 γκολ με πέναλτι στη ζωή σου, είναι λογικό να πάρεις τη μπάλα να εκτελέσεις”.