Προίκισε τις κόρες του ο Μπερμπάτοφ!

Μπορεί στην Ελλάδα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μας απασχολεί μόνο για τις αθλητικές επιδόσεις του, δε συμβαίνει το ίδιο όμως και στη Βουλγαρία, όπου τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν… πάρτι.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατο δημοσιεύμα ο Μίτκο, μέσα σε μια πέρα… προίκισε τις δύο κόρες του, Ελία και Ντέα με μερικά εκατομμύρια ευρώ! Για την ακρίβεια… έγραψε σε κάθε μία κληρονομιά από 10 εκ. λέβα ήτοι περίπου 5 εκ. ευρώ!

Το θέμα έχει η βουλγαρική ιστοσελίδα «hotarena.net», η οποία στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Μπερμπάτοφ στις αρχές του καλοκαιριού μοίρασε εκ νέου την περιουσία του χρίζοντας ουσιαστικά κληρονόμους του, μαζί με τη σύζυγό του, πλέον και τις δύο κόρες του.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προχωρά και σε… ανάλυση. Η περιουσία του Μπερμπάτοφ υπολογίζεται σε περίπου 35 εκ. ευρώ. Από αυτά… χρησιμοποίησε περίπου τα 5 εκ. για την κατασκευή μία τριώροφης βίλας σε προάστιο της Σόφιας ως δώρο στη σύζυγό του.

Επίσης έβαλε σε λογαριασμό της γυναίκας του, ένα μεγάλο ποσό και σε δύο κλειστούς λογαρασμούς στο όνομα των παιδιών του έβαλε από 5 εκ. ευρώ!

Σημειώνεται πως η Ντέα είναι 6 ετών και η Ελία 3 ετών και θα έχουν το δικαίωμα να διαχειρίζονται τα χρήματά τους με την ενηλικίωση τους.