«Δεν φάνηκε μεγάλη διαφορά Ηρακλή-ΠΑΟΚ»

Σε ραδιόφωνο μίλησε ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ηρακλή, Γιώργος Μακρής για την χθεσινή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ.

Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως τους τόνωσε ψυχολογικά η απόκρουση του Περνις στο πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Σπορ Fm» 

«Ψυχολογικά η απόκρουση του Περνίς μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει μέχρι το τέλος»

Για το αποτέλεσμα:

«Νομίζω ότι δεν φάνηκε μεγάλη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει ποιοτικούς παίκτες. Προσωπικά, ο ΠΑΟΚ την τελευταία πενταετία είναι πλήρης. Από εκεί και πέρα, εμείς παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να πάρουμε μία σπουδαία νίκη. Δεν μας αδικεί το αποτέλεσμα και είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό».

Για τα δυνατά σημεία του Ηρακλή:

«Η ομάδα έχει δουλευτεί αρκετά καλά στη φυσική κατάσταση. Και ψυχολογικά η απόκρουση του Περνίς μας έδωσε μεγάλη δύναμη. Η ομάδα μας δεν τα παρατάει μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Για το γκολ του Τζαβέλλα

«Ήμουν στο τείχος, Η μπάλα πέρασε πάνω από εμένα. Ήταν πολύ καλό το χτύπημα. Μπορούμε να πούμε ένα μεγάλο “ΑΝ” και πρέπει να αποφεύγουμε γκολ στα τα προηγούμενα».

Για τον προπονητή του Ηρακλή:

«Ο προπονητής έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην απόδοση της ομάδας. Είναι μεγάλη υπόθεση ένας προπονητής να δουλεύει μία ομάδα πάνω από ένα χρόνο. Έχει καταφέρει να δώσει στην ομάδα μας το στίγμα του. Η ομάδα είναι δουλεμένη και συνεχίζει να βελτιώνεται. Αυτό είναι το θετικό για εμάς».

Για τον κόσμο:

«Είναι δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για αυτό. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι για να του δώσουμε αρκετές χαρές φέτος. Η βαθμολογική συγκομιδή δεν μας αντιπροσωπεύει.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλύτερη πορεία. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας».

Για τα αρνητικά στοιχεία του Ηρακλή:

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε κάπου πρόβλημα. Συνεχώς προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα. Πετυχαίνουμε γκολ εκτός έδρας, βάλαμε τρία με τον ΠΑΟΚ και το αρνητικό για εμένα είναι ότι δεχόμαστε γκολ. Σε όλους τους τομείς χρειαζόμαστε βελτίωση».