«Πίκρα που δεν έπαιξα στον Άρη»

Πίκρα για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ποτέ, στην αγαπημένη του ομάδα, τον Άρη, εξέφρασε ο αρχηγός  του Εθνικού Αγιονερίου, Στάθης Στεφανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «αθλητικό Metropolis»

Για το χθεσινό ματς: «Μας αφήνει μια πικρία το τελικό αποτέλεσμα, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Για το ρόστερ της ομάδας του: «Έχουμε βελτιωθεί πολύ σαν ρόστερ, έχουμε κάνει ένα δυνατό σύνολο και ήμασταν άτυχοι που βρεθήκαμε αντιμέτωποι στην 5η αγωνιστική με αντίπαλο τον Άρη».

Για τον Άρη: «Για τον Άρη δεν χρειάζεται να πω τίποτα, τα λένε όλα τα αποτελέσματα του. Λογικά ο Άρης θα έχει μια εύκολη άνοδο».

Για τη διαφορά του περσινού με τον φετινό Άρη: «Και η περσινή ομάδα του Άρη ήταν πολύ καλή, ο κόσμος φέτος ήταν περισσότερο πεπεισμένος για την άνοδο. Φέτος δείχνει ότι θα κάνει την περσινή πατάτα».

Για το αν θα τελειώσει ο Άρης την υπόθεση πρωτάθλημα νωρίς: «Από τη στιγμή που ο Άρης έχει κάνει το 4×4 και έχει πάρει νίκες σε δύσκολες έδρες η ιστορία θα τελειώσει νωρίς».

Για το φετινό στόχο του Αγιονερίου: «Στόχος μας ήταν η παραμονή, αλλά θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία».

Για τα αισθήματα του για τον Άρη: «Θα μου μείνει η πίκρα που δεν ήρθα στον Άρη. Ήμουν δύο φορές πολύ κοντά στους «κίτρινους». Ίσως κάποια στιγμή να βοηθήσω στον Άρη από άλλο πόστο, το μόνο που θέλω είναι να ανέβει ο Άρης όσο πιο γρήγορα στη Σούπερ Λιγκ, γιατί το αξίζει ο κόσμος του και γενικά αυτή η ομάδα».