Επίθεση σε ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο Ζάγκρεμπ

Επίθεση σε Έλληνες δημοσιογράφους, που βρίσκονται στην Κροατία για να καλύψουν το παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ολυμπιακός, έκαναν Κροάτες χούλιγκαν, που χρησιμοποίησαν ακόμη και μαχαίρια.

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον απεσταλμένο του sport24radio, Διονύση Βερβελέ και στον απεσταλμένο του “Γαύρου”, Γιώργο Στασινόπουλο, στον οποίο μάλιστα, όπως γράφει το gazzetta.gr, χειροδίκησαν, ρίχνοντάς τον στον έδαφος βγάζοντας του και μαχαίρι!

Οι συγκεκριμένοι χούλιγκαν είχαν βγει στο κέντρο και ρώταγαν περαστικούς… ελπίζοντας ότι θα πετύχουν Έλληνες! Και για κακή τύχη των συναδέλφων πέτυχαν Έλληνες αλλά δημοσιογράφους. Εν τέλει δεν ξέφυγε ακόμα περισσότερο η κατάσταση μιας και οι συνάδελφοι φώναξαν ότι είναι δημοσιογράφοι και οι χούλιγκαν το έβαλαν στα πόδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φόβος ανάλογων επεισοδίων υπήρχε και στο παιχνίδι Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ, γι΄ αυτό και η κροατική αστυνομία ήταν παρούσα στα ξενοδοχεία του ΠΑΟΚ και των δημοσιογράφων, καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην κροατική πρωτεύουσα.