Κυριαζής: Να πάνε όλα καλά στον Ηρακλή

Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και βοηθός προπονητή της Ρότσεστερ, Γιώργος Κυριαζής. Ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στις ΗΠΑ, τον Βασίλη Αποστολόπουλο, ενώ δε θα μπορούσε να μιλήσει για τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Ρότσεστερ με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα: «Μόλις τελειώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα νικώντας την καλύτερη ομάδα της Δύσης. Τα σαρώσαμε όλα. Είναι εντελώς διαφορετικά η νοοτροπία, το ποδόσφαιρο, το οποίο αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Έχουν έρθει μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου και θα έρχονται ακόμα περισσότεροι όσα περνάνε τα χρόνια. Πέφτει πολύ χρήμα εκεί. Δεν ανεβαίνει κανένας ούτε πέφτει. Είναι μια κλειστή κατηγορία. Είναι μια τρομακτική εμπειρία και μπορέσαμε και βάλαμε το όνομα μας στην ιστορία. Αυτό ήταν το πέμπτο πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει και είναι από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες της κατηγορίας.

Είμαι χαρούμενος με τον Βασίλη Αποστολόπουλο, ήταν μια προσωπική επιλογή μου και με δικαίωσε. Ήταν από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του συλλόγου. Η άμυνα μας έσπασε όλα τα ρεκόρ στην ιστορία, βάζοντας το λιθαράκι του ο Βασίλης.

Αυτός ήταν και ο σκοπός της ομάδας. Να έρθω και βοηθήσω πάνω σε τακτικά πράγματα και κυρίως να προσέχουμε τα μετόπισθεν. Δεύτερη μου χρονιά ως βοηθός προπονητή. Και έχω να δώσω πολλά ακόμα. Η πρώτη μου σκέψη όταν έφυγα ήταν να μείνω και να καθιερωθώ. Προτίμησα να έρθω σε μια χώρα που τώρα που αναπτύσσεται και να εξελιχθώ εγώ μαζί της. Να χαρώ το παρόν και βλέπουμε για το μέλλον».

Για τον Ηρακλή: «Ποτέ δε σταμάτησα να παρακολουθώ τον Ηρακλή. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και ανδρώθηκα μαζί της. Ενημερώνομαι συνεχώς για όλα. Παρακολούθησα το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μόνο αυτά τα παιχνίδια μου λείπουν από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξαναβλέποντας ένα ντέρμπι που περίμενε όλη η πόλη, είδα την πολύ ωραία ατμόσφαιρα του κόσμου και έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Με τον κύριο Παπαθανασάκη δεν το γνωρίζω, αλλά μένουμε κοντά. Ο Βέλλιος έχει απίστευτο ταλέντο, όλα εξαρτώνται από τον ίδιο, όπως για κάθε ποδοσφαιριστή. Έχει πολύ δρόμο καλά και εύχομαι όλα να πάνε καλά στην ομάδα»