Τραυματίστηκε ο Όλσεν!

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο Ρόμπιν Όλσεν, τραυματίστηκε στο χέρι στη σημερινή προπόνηση. Αν και, το πρόβλημά του δε φαίνεται σοβαρό, αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Κράσνονταρ είναι αμφίβολη.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία. Ήταν ίσως και η πιο σημαντική προπόνηση πριν το ματς με την Κράσνονταρ, καθώς ο Ίγκορ Τούντορ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει επί…χόρτου, τις σκέψεις του για το ματς της Πέμπτης.

Η προπόνηση ήταν σύντομη σε χρόνο, αλλά με ένταση και συγκέντρωση σε συγκεκριμένες εντολές τακτικής. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων.

Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Μυστακίδης πρόγραμμα θεραπείας. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Όλσεν χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις. Ο Σουηδός πάντως συνέχισε το πρόγραμμα προπόνησης, προφυλάσσοντας απλά το συγκεκριμένο σημείο.

Η αυριανή -τελευταία- προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ”.