Νέο… σόου Σάββα

Oύτε τις μεγάλες βραδιές στην Ευρώπη δεν μπορούν πια να χαρούν!

Μετά από κάθε μεγάλη βραδιά κι ένα μεγάλο αποτέλεσμα, θα εμφανίζεται στην κάμερα του ΟΤΕ TV ένας Σάββας Θεοδωρίδης να αποπροσανατολίζει από μεγάλες νίκες όπως στο Λονδίνο και τώρα στο Ζάγκρεμπ.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, πάνω στη χαρά της νίκης στην Κροατία, δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, και να θυμίσει και στους οπαδούς της ομάδας του σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχει αυτή…

Είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στην τηλεόραση του ΟΤΕ :

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το δείγμα γραφής αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που φτιάχνεται. Όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι είναι υπερήφανοι, ιδιαίτερα ο πρόεδρός μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος για να γίνουν όλα αυτά έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και δεν ακολούθησε την εγχώρια αλητεία.

Ο Ολυμπιακός βγαίνει μπροστά και κάνει μία χώρα υπερήφανη, όλος ο κόσμος μιλάει για το θαύμα που έγινε. Είναι πολύ δύσκολο κι απίθανο να ισοβαθμούμε με την Μπάγερν Μονάχου στο τέλος του πρώτου γύρου, καταλαβαίνετε τι τεράστιο επίτευγμα είναι αυτό.

Δεν θέλω να περιαυτολογώ. Ήταν μέχρι στιγμής φανταστικά τα αποτελέσματα κι η παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Να σκεφθεί κανείς πως απομένουν δύο ακόμη παιχνίδια στην έδρα μας και τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε τους φίλους του να αποθεώνουν τον πρόεδρο, οφείλονται πολλά σε αυτόν και μπορεί να μεγαλουργήσει».