Κατάντια για την Καλαμαριά

Δύσκολη η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα, μετά την τρίτη φετινή ήττα σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργος Ιωακειμίδης είχε τετ α τετ με όλους τους παίκτες και τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το οικονομικό θέμα, δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν διευθετηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες του Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ενημέρωσε ότι λύνονται κι άλλα λειτουργικά ζητήματα όπως των στολών αποστολής για τα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ εδώ και αρκετές μέρες έχει εξσφαλιστεί χορηγία και για τα νερά. Το ζητούμενο για την ομάδα, βέβαια, έχει να κάνει με τη γενικότερη λειτουργία της και αν υπό αυτό το καθεστως και ελλείψει των χορηγιών που τελικά δεν ήρθαν, θα αντέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ζήτημα που απασχόλησε και στο συμβούλιο του ερασιτέχνη χθες, όπου το παρών έδωσαν τόσο ο Γιώργος Ιωακειμίδης, όσο και ο προπονητής, Απόστολος Πάππας. Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι τη δεδομένη στιγμή η κατάσταση είναι ελεγχόμενη στον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα και ότι απλά αναζητείται η αγωνιστική ανάταση της ομάδας.

Στον ερασιτέχνη πάντως ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν λύσεις προκειμένου να υπάρξουν οικονομικές «ενέσεις» για την ομάδα και ίσως το επόμενο διάστημα παρουσιαστεί κάποιο νέο σχήμα, ή πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν. Παράλληλα, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε και για ενίσυχση στο ρόστερ. Βέβαια, οι μέρες… τελειώνουν και οι κινήσεις πρέπει να γίνουν.

Όσο για το πρόγραμμα; Πολύ βαρύ το επόμενο διάστημα, με εκτός έδρας αγώνες με Έβρο Σουφλίου και Αρη, αλλά και ρεπό ενδιάμεσα. Επίσης, πάρθηκε η απόφαση να κλείσει το γήπεδο, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες από τον Κώστα Αδάμ.

Πηγή : Metrosport