Πρίφτης:«Οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια και σοβαρότητα»

Μετρημένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ευρεία νίκη(75-57) του Άρη επί της Μπουντούτσνοστ και έπραξε πολύ σωστά.

Η σεζόν είναι μεγάλη και ο Άρης έχει περιθώρια βελτίωσης.

Ο προπονητής των Κίτρινων τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την ενέργεια και τη σοβαρότητα που παρουσίασαν απέναντι σε μία αναμφίβολα καλή ομάδα, όπως φάνηκε από τις νίκες της Μπουντούτσνοστ κόντρα στην Μπάνβιτ και την Τσεντεβίτα.

Αναμφίβολα οι αντίπαλοί μας υπερτερούσαν στους τομείς τους διαβάσματος και της εμπειρίας.

Συνεπώς εμείς έπρεπε να στραφούμε στα πιο δυνατά σημεία μας, όπως είναι η ενέργεια, η πίεση και η αξιοποίηση όλου του γηπέδου στην άμυνά μας και θεωρώ ότι τα κάναμε ικανοποιητικά.

Γι αυτό το λόγο κατακτήσαμε τη νίκη. Αυτή η νίκη δεν σημαίνει τίποτα, έχουμε μεγάλη συνέχεια και δεν πρέπει να μένουμε περισσότερο απ ότι πρέπει ούτε στις νίκες, ούτε στις ήττες.

Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο».

Ο Σπύρος Μούρτος είπε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο.  Τώρα σκεπτόμαστε τον αγώνα του Σαββάτου».

Ο προπονητής της Μπουντούτσνοστ, Ιγκόρ Γιόβοβιτς, είπε: «Ο Άρης άξιζε ολοκληρωτικά τη νίκη. Έβγαλε περισσότερη ενέργεια από μας, έπαιξε επιθετική άμυνα, ενώ άνοιξε πολύ καλά το παιχνίδι του στην επίθεση.

Εμείς ίσως ήμασταν σε κλίμα ευφορίας, εξαιτίας των δύο νικών που προηγήθηκαν. Χρειάζεται να αναλύσουμε το παιχνίδι».

Ο σέντερ της Μποντούτσνοστ Άλεξ Μάριτς δήλωσε: «Ο Άρης μας πίεσε από την αρχή και μας έβγαλε εκτός αγώνα.Πρακτικά δεν διεκδικήσαμε τη νίκη. Ο Άρης νίκησε δίκαια».