«Μας στοίχισαν τα λάθη»

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το θαύμα σήμερα στην Αγία Πετρούπολη, καθώς μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου ανησύχησε την Ζενίτ, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε κι έχασε με διαφορά 10 πόντων…

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του πλησίασε στον πόντο (58-57) και έχασε την ευκαιρία να πάρει ψυχολογικό προβάδισμα, χάνοντας την επίθεση…

Είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

«Συγχαρητήρια στη Ζενίτ για τη νίκης της. Ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ και νίκησε δίκαια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, με μία πολύ δυνατή ομάδα που είναι αήττητη και έχει υψηλό μέσο όρο πόντων.

Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλότερα στους μέσους όρους τους, είχαμε όμως και ορισμένους παίκτες που κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξουν, λόγω προβλημάτων, τους βάλαμε στο παιχνίδι για να το διεκδικήσουμε, αλλά παρά την προσπάθειά μας δεν τα καταφέραμε. Το διεκδικήσαμε στα ίσια, μείναμε σχεδόν ως το τέλος, κάναμε ορισμένα λάθη που μας στοίχισαν και χάσαμε το παιχνίδι. Στο 58-57 είχαμε την δυνατότητα να σκοράρουμε, αλλά δεν το καταφέραμε και κάπως έτσι χάσαμε το παιχνίδι.

Η Ζενίτ είναι η μόνη ομάδα που έχει δύο νίκες και είναι από τα φαβορί του ομίλου, αλλά οι εκτός έδρας νίκες που έγιναν αυτή την αγωνιστική, πολλά μπορεί να τα αλλάξουν».