«Σας θέλουμε δίπλα μας, χωρίς έκτροπα»

Τον τρίτο αγώνα του για τη φάση των ομίλων του Europa League κόντρα στην Κράσνονταρ δίνει απόψε (22/10, 22:05) ο ΠΑΟΚ.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με οδηγίες προς τους φιλάθλους για την ομαλή προσέλευση τους στο γήπεδο αλλά και για την συμπεριφορά τους, λόγω του ότι η θέση της ομάδας είναι επιβαρυμένη λόγω των πρόσφατων γεγονότων στον αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα δίνει σήμερα έναν από τους κρισιμότερους αγώνες για τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία και η ανάγκη της μοναδικής υποστήριξης των ΠΑΟΚτσήδων γίνεται ακόμη μεγαλύτερη!

Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στην Τούμπα, δίπλα στην ομάδα και να την σπρώξτε σε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη, εκεί που ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει τη δική του ισχυρή παράδοση! Η γεμάτη Τούμπα είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του Συλλόγου και σήμερα ειδικά μπορεί να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα του αγώνα!

Ασφαλώς θέλουμε όλους τους φιλάθλους δίπλα μας, χωρίς έκτροπα και γεγονότα που μπορούν να επιβαρύνουν τη θέση μας στις πειθαρχικές επιτροπές της UEFA. Απαγορεύεται η ρίψη αντικειμένων, βεγγαλικών, κροτίδων, το άναμμα και η ρίψη πυρσών, καθώς και η ανάρτηση πανό με υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.

 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:30 και συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση λόγω των περιορισμών κυκλοφορίας μέχρι τις 20:30 περίπου που θα φτάσουν οι αποστολές. Οι κάτοχοι κάρτας στάθμευσης θα χρησιμοποιήσουν το σχολείο απέναντι από τη Θύρα 1. Θα λειτουργούν όλα τα εκδοτήρια μέχρι την έναρξη του αγώνα και για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου και το ΑΜΚΑ.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλους εσάς που θα βρεθείτε δίπλα μας!»