«Δεν το σκέφτηκα στιγμή»

Για την επιλογή του να ενταχθεί στον Άρη μίλησε στην media day ο Χρήστος Ιντζίδης. 

Ο στόπερ, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για το τι ήταν αυτό που τον ώθησε να υπογράψει στους «κίτρινους».

Αναλυτικά:

«Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σήμερα θα κάνω την δεύτερη μου προπόνηση. Είναι σημαντικό ότι με τον προπονητή έχω συνεργαστεί και παλαιότερα στον Πλατανιά», τόνισε αρχικά ο 22χρονος αμυντικός.

Για το πώς αντέδρασε όταν ενδιαφέρθηκε ο Άρης για την απόκτησή του: «Σκέφτηκα πως ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει ένα λογικό στόχο, να βρεθεί δηλαδή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Super League, και ότι μπορώ και εγώ από πλευράς μου να συμβάλλω και να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, μόλις μου έγινε η πρόταση κάναμε κάποιες συζητήσεις και μετά ξεκίνησα όλες τις διαδικασίες για να βρεθώ εδώ».

Για το πώς βρήκε τα πράγματα στο Άρη: «Όπως ακριβώς τα περίμενα. Από συζητήσεις που είχα κάνει με παλιούς μου συμπαίκτες είναι όλα όπως μου τα έχουν περιγράψει».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει: «Άμα το κρίνει αναγκαίο ο κόουτς, εννοείται!».

Για το γεγονός ότι ενδέχεται να παίξει μαζί με τον Ραούλ Μπράβο: » Γνωριστήκαμε και κουβεντιάσαμε για λίγο προχθές. Ο Ραούλ Μπράβο είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία που έχει αγωνιστεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Απ” όσα είδα και στην προπόνηση εχθές, είναι ένας παίκτης που έχει να μου μάθει πολλά . Η ομάδα γενικότερα έχει παίκτες μεγάλης αξίας με πολύχρονη πορεία στην Superleague. Διαθέτουμε την ποιότητα να επιτεύξουμε τους στόχους μας».