Ταλαιπωρία για ΠΑΟΚ

Δεν προετοιμάζεται με τις καλύτερες συνθήκες για το Σαββατιάτικο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ αφού από το αεροδρόμιο βρέθηκε κατευθείαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά από το paokbc.gr:

Περιθώριο για ξεκούραση δεν υπάρχει και παρά το γεγονός ότι οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτή την φορά πήγαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση το ταξίδι της επιστροφής από την Αγία Πετρούπολη δεν ήταν απλά εξαντλητικό, αλλά και περιπετειώδες.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στιις 3 το πρωί από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει στην Αγία Πετρούπολη και έφτασε στη Θεεσσαλονίκη μετά από 13 ώρες, στις 4μ.μ. και αφού προηγουμένως ήταν περιπετειώδης η άφιξη του αεροσκάφους που αρχικά δεν κατάφερε να προσγειωθεί, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στο PAOK Sports Arena, ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο ξεκίνησαν την ανάλυση του επόμενου αντιπάλου με την χρήση βίντεο, ενώ ακολούθησε η προπόνηση της ομάδας, η οποία ήταν μικρής διάρκειας. Ο Darko Balaban έμεινε εκτός προπόνησης και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.