Αναστόπουλος σε… μεγάλα κέφια

Στο πλαίσιο της σημερινής media day στον Άρη, μίλησε και ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος. Ο 57χρονος τεχνικός μίλησε για τη μέχρι στιγμής παρουσία του Άρη, τον Κόκε, τις μεταγραφές και πολλά άλλα..

Γενικά είχε πολύ καλή διάθεση και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν…

Αρχικά, μίλησε για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Τα συμπεράσματα από την ομάδα και τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά και ανάλογος με τον χρόνο που είχαμε να προετοιμαστούμε είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Η ομάδα σχεδιάστηκε σε ένα μήνα, οι παίκτες ήρθαν αργά αλλά τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και παρότι σε κάποια δεχτήκαμε γκολ νωρίς, αντιδράσαμε , όπως έγινε με την Καβάλα αλλά και με το Αγιονέρι, δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης σε κομβικό σημείο αλλά και πάλι αντιδράσαμε άμεσα. Eίχε πολλά χρόνια ο Άρης να κάνει ανατροπή αν θυμάμαι καλά. Παρόλο που ο χρόνος είναι πολύ λίγος, έχουμε πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για τις μεταγραφές: «Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουμε το θέμα με τους τρεις άνω των 33 ετών που μόνο αυτοί μπορούν να παίξουν. Στο κομμάτι της άμυνας έχουμε ένα πρόβλημα. Την προηγούμενη Κυριακή αναγκαστήκαμε να αφήσουμε τον Πόι εκτός, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έδειξαν κι αυτοί που τον αναπλήρωσαν ότι τα πήγαν περίφημα. Δεν βασίζομαι σε 10 ή 11 παίκτες, Σε ένα μαραθώνιο πρέπει να στηρίζεται σε μία 20άδα παικτών που ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι».

Για τον Σέρχιο Κόκε: «Είναι ακόμα σε ένα στάδιο προετοιμασίας. Όλα τα θέματα θέλουν τον καιρό τους. Δεν είμαι μάγος, ούτε μάντης. Θα τον δείτε όταν θα είναι έτοιμος, ακολουθεί ένα πρόγραμμα προετοιμασίας το οποίο την άλλη εβδομάδα ολοκληρώνεται και σιγά-σιγά θα μπει στους κανονικούς ρυθμούς. Υπάρχει πλάνο όσον αφορά την ένταξη του, λόγω της πολύμηνης απουσίας του από την αγωνιστική δράση».

Για το γεγονός ότι δεν «καθαρίζει» από νωρίς τα παιχνίδια ο Άρης: «Προσωπικά θα με προβλημάτιζε αν δεν γινόντουσαν οι φάσεις. Με ευχαριστεί που γίνονται. Σίγουρα πρέπει να τελειώνουν τα παιχνίδια νωρίτερα. Και με την Καβάλα και με την Κρύα Βρύση είχαμε την ευκαιρία να το τελειώσουμε νωρίτερα. Θέλω να πω ότι δημιουργούμε φάσεις και είναι θετικό. Κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Το πρόβλημα θα ήταν διπλό αν δεν κάναμε φάσεις. Πάντως το περσινό φαινόμενο δεν θα το δείτε. Έχει αγανακτήσει ο κόσμος».

Για το αν θα παίξει άμεσα ο Ιντζίδης: «Υπάρχει μία ιεραρχία και μία σειρά. Τον πήραμε την Πέμπτη δεν γίνεται να τον βάλουμε να παίξει το Σάββατο. Ο προπονητής είναι για να σκέφτεται».

Καταλήγοντας, ο Νίκος Αναστόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Γίνεται μία προσπάθεια εκ μέρους του κ. Καρυπίδη και πρέπει να υποστηριχθεί και από τον κόσμο γιατί αυτή είναι η δύναμη της ομάδας. Ο Άρης λείπει από την Super League και θα παλέψουμε και έχουμε στόχο να επαναφέρουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει. Δεν φτάνει να παίζεις καλό ποδόσφαιρο. Ο Άρης είναι μια ομάδα που πρέπει να παίρνει τίτλους. Είναι υποχρέωση μας. Ο στόχος μας, η πεποίθηση μας, η δουλειά μας να επαναφέρουμε τον Άρη. Έχει υποστεί ταλαιπωρία ο κόσμος του Άρη».