Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο… Ηρακλής (pics)

Aπό σήμερα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου η νέα ταινία της «Σπέντζος ΦΙΛΜ», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», προβάλλεται στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Την Τρίτη (20/10) στο «Κολοσσαίον» πραγματοποιήθηκε η avant premiere για τη Βόρεια Ελλάδα και η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω του τμήματος μάρκετινγκ, με τον Νίκο Γραμμένο και τον αθλητή Μιχάλη Ηλιάδη βρέθηκαν εκεί και συζήτησαν με τους συντελεστές.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, υποδύεται στον ρόλο του τον Ηρακληδέα οπαδό, που έρχεται σε πολλές συγκρούσεις με τον Κώστα Ευρυπιώτη (οπαδός του ΠΑΟΚ).

Στην εταιρία παραγωγής έφτασαν πριν αρκετούς μήνες – κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων- διάφορα ενθύμια του Ηρακλή και το αποτέλεσμα θα το δούμε όλοι στην μεγάλη οθόνη! Από την κυανόλευκη ΠΑΕ, θα ανακοινωθεί σχετικός διαγωνισμός και αρκετοί τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια!

Να σημειωθεί πως την σειρά εκτός των άλλων πρωταγωνιστούν και οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Ρώπα, Κώστας Ευρυπιώτης, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρος Σούλης, Πατρίσια Περιστέρη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Βίκυ Καβουρά.

ira1

ira2