Τούντορ: Η… ικανοποίηση και η προτεραιότητα

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δύο συνεντεύξεις Τύπου, αυτή τη φορά ο Ίγκορ Τούντορ έδειχνε πιο ήρεμος. Ο Κροάτης τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του, δήλωσε πως ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν αυτά που είπε σχετικά με τις… αγωνιστικές προτεραιότητες της ομαδάς του

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Το παιχνίδι έχει θετικό πρόσημο γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά. Παίζαμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Ήμασταν καλοί στο αμυντικό κομμάτι, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αλλά συνομικά θεωρώ ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας».

Για το αν τον προβλημάτισε κάτι: «Δεν υπήρχε κάτι να με προβληματίσει σήμερα στο παιχνίδι γιατί θεωρώ ότι η ομάδα ήταν οργανωμένη. Κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου, να παρουσιάζω την ομάδα οργανωμένη. Ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά στην επίθεση μας έλειπε η ποιότητα στην τελική πάσα».

Για το αν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα πειθαρχίας με τον Ζάιρο, γιατί έπαιξε δεύτερη φορά βασικός και δεύτερη φορά αποβλήθηκε: «Δεν είναι πρόβλημα. Είναι τυχαίο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον.Έδωσε μερικά καλά στοιχεία στην ομάδα, ιδιαίτερα ταχύτητα στην επίθεση».

Για το αν η πρόκριση θα κριθεί στη Ρωσία: «Σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι εμείς αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Μπορεί μερικές φορές να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα του αντιπάλου. Σήμερα δικαιούμασταν κάτι παραπανώ από το παιχνίδι».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του: «Η ομάδα σήμερα δεν είχε να κάνει με αναπληρωματικούς οι ρεζέρβες. Ηταν μια καλή ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια κι ας μην κερδίσαμε».

Για τον Γλύκο: «Πολύ καλός. Είμαι χαρούμενος,. Έδωσε ασφάλεια στην ομάδα στην άμυνα και μου άρεσε πολύ αυτό».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα. Γιατί κοιτάω την παρουσία όλων των παικτών. Εχω καθαρή σκέψη για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θέλω να δω με τους τραυματισμούς τι έχει γίνει. Σε κάθε ματς βλέπουμε και κρίνουμε τι κάνει κάθε παίκτης».

Για το αν είναι δική του απόφαση να δοθεί προτεραιότητα στο πρωτάθλημα κι όχι στην Ευρώπη: «Είναι η αίσθηση μου. Είναι δική μου άποψη κι αυτό που θεωρώ εγώ ότι ισχύει. Δεν το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση. Δεν θέλω να αρχίσει τώρα μια συζήτηση ότι δεν ασχολούμαστε με την Ευρώπη. Μας ενδιαφερει. Απλά σε κάθε χώρα ισχύει ότι το εγχώριο πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό».

Για τους Κόστα-Μαλεζά κι ότι ο Πορτογάλος έπαιξε στα πλάγια και ο Μαλεζάς στη μέση: «Ο Ρικάρντο είναι καλύτερος στα μαρκαρίσματα απ’ ότι ο Μαλεζάς κι έκαναν ένα καλό παιχνίδι, όπως και Σκόνδρας. Ο τελευτάιο έκανε κάποια λάθη, αλλά ευτυχώς δεν μας τιμώρησε ο αντίπαλος».