Μαλεζάς: Να αποδείξουμε ότι αξίζουμε θέση στην 11άδα

Στην διάθεση του ΠΑΟΚ να πάρει τη νίκη που ωστόσο δεν ήρθε, αλλά και στην προσπάθεια που πρέπει να υποβάλλουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να δείξουν ότι αξίζουν θέση στην 11άδα στάθηκε ο αμυντικός του «δικεφάλου» Στέλιος Μαλεζάς.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην κάμερα του OTE TV ανέφερε αρχικά για το αποτέλεσμα: «Στην έδρα μας θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί χρειαζόμασταν τους πόντους για την πρόκριση. Πήραμε τον ένα βαθμό και δεν τα καταφέραμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο τελευταίο 25λεπτο: «Κοιτάω όλο το 90λεπτο ήταν και η εικόνα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε το κάτι παραπάνω».

Για το αν η πρόκριση είναι ανοικτή παρά τους τρεις βαθμούς που έχει ο ΠΑΟΚ τώρα: «Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια, δε λένε κάτι οι τρεις βαθμοί, γιατί και η Κράσνονταρ έχει τέσσερις. Αν δε θέλαμε την πρόκριση δε θα παίζαμε καθόλου. Πρέπει να διαχειριστούμε όλα τα παιχνίδια, έχουμε το ρόστερ για να τα καταφέρουμε».

Για το rotation και τους παίκτες που μπήκαν σήμερα στην ενδεκάδα: «Είναι πολύ δύσκολο, όταν κάποια παιδιά έχουν καιρό να παίξουν, να μπουν κατευθείαν και να βοηθήσουν. Δεδομένου του 0-0, νομίζω ότι δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε κάτι παραπάνω για να διεκδικήσουμε θέση στην ενδεκάδα».