Ποιος αποφασίζει στον ΠΑΟΚ;

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στον ΠΑΟΚ η επιλογή του Ιγκόρ Τούντορ να δώσει μεγαλύτερο βάρος στο πρωτάθλημα και να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το Γιουρόπα Λιγκ.

Χθες ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα του, έμεινε στο 0-0 με την Κράσνονταρ και ουσιαστικά αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης, αν χάσει στη Ρωσία στο επόμενο παιχνίδι.

Θα περίμενε κανείς ότι η απόφαση να περάσει σε δεύτερη μοίρα η Ευρώπη, θα ήταν μια συνολική απόφαση του ΠΑΟΚ, αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει. Ο Ιγκόρ Τούντορ επισήμανε πως ήταν προσωπική του απόφαση χωρίς μάλιστα να το συζητήσει με κάποιον.

Είναι η δική μου προσωπική αίσθηση, δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Είναι αυτό που θεωρώ ότι ισχύει. Και τα δύο, πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι πολύ σημαντικά, αλλά σε όλες τις ομάδες του κόσμου, το εγχώριο πρωτάθλημα είναι ίσως πιο σημαντικό κι από το Τσάμπιονς Λιγκ”, είπε χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όταν ρωτήθηκε για την συγκεκριμένη απόφαση.

Αν μη, τι άλλο, είναι παράξενο, να καθορίζει ο προπονητής τη στρατηγική ενός συλλόγου, χωρίς να το έχει συζητήσει με την διοίκηση ή τον αθλητικό διευθυντή…