«Χορηγίες που θα γιγαντώσουν τον Άρη»

Ο επεισοδιακός τρόπος με τον οποίο ανέλαβε τον Αρη -καθώς αρχικά η ΓΣ του Ερασιτέχνη είχε δώσει το χρίσμα στον Νίκο Αρβανιτίδη και στη συνέχεια το διοικητικό συμβούλιο άλλαξε την απόφαση- δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση την ηρεμία που θα ακολουθούσε.

Η αλήθεια είναι ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφεύγει τις δηλώσεις, δεν είναι «δημοσιογραφικός», προτιμώντας να μιλάει με έργα, με τον Αρη, πάντως, που ο ίδιος «δημιούργησε», να έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος μίλησε αποκλειστικά στο Goal, αποκαλύπτοντας ότι μετά τη συμφωνία για χορηγία με τη γνωστή εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος Stoiximan.gr, θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις που θα ενισχύσουν οικονομικά τον Aρη, ενώ αναφέρθηκε και στο απόλυτο των νικών της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου: «Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, η ομάδα ξεκίνησε καλά, κάνει το αυτονόητο και προχωράμε. Αυτό περιμέναμε να δείξει μέσα στο γήπεδο και αυτό κάνει. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Stoiximan.gr, είναι η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της.

Είναι η αρχή μιας στρατηγικής που θα βοηθήσει τον σύλλογο να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Στο άμεσο μέλλον θα υπάρχουν και άλλες χορηγικές συμφωνίες αναλόγου μεγέθους, που θα γιγαντώσουν τον Αρη».