Πρίφτης: «Πιστοί στο πλάνο μας, να βγάλουμε ενέργεια».

Ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αυτό είναι το σκεπτικό του Δημήτρη Πρίφτη για το πως θα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης τον αυριανό αγώνα στο Αλεξάνδρειο.

Ο τεχνικός των κίτρινων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ επεσήμανε ότι «πρόκειται για έναν αγώνα ειδικών συνθηκών, αφού τα ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ έχουν πάντα τη δική τους ιδιαιτερότητα και σημασία. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, μένοντας πιστοί στο πλάνο μας».

Για τον αντίπαλο των κίτρινων υποστήριξε: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ ποιοτικούς Έλληνες και κοινοτικούς παίκτες, ενώ ενισχύθηκε με τον Χάτσερ στις θέσεις των γκαρντ και κόντρα στη Ζενίτ έδειξε καλά στοιχεία, τα οποία πρέπει να προσέξουμε».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να κερδίσει, σχολίασε πως «εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να βγάλουμε ενέργεια, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Η άμυνα θα είναι το κλειδί και σ’ αυτόν τον αγώνα. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας δίνει μεγάλη ώθηση. Είναι πολύ σημαντικό ότι είχαμε sold out δύο μέρες πριν από το ντέρμπι και είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα γίνει σε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα».

πηγή: pressaris.gr