Πρόστιμο σε Ηρακλή και αιωνίους

Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν Ηρακλής, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός  για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους την περασμένη αγωνιστική.

Με 11,500 ευρώ, 9,500 και 2,000 ευρώ αντίστοιχα τιμωρήθηκαν οι δύο «αιώνιοι» και ο Γηραιός για όσα έκαναν οι οπαδοί τους σε «Καυτανζόγλειο», «Καραϊσκάκη» και «Λεωφόρο».

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 3592/15/1899997 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 1003/2/31/1/4-λστ΄Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά το πρωτάθλημα Novasports Super League Κ17, 5η αγωνιστική
Α) Λεβαδειακός (Κ17), Αθ.Σωτηρόπουλο (εκπρόσωπο): Για τη συμπεριφορά του κ. Αθ. Σωτηρόπουλου: επιβάλλει στην ομάδα Λεβαδειακός Κ-17 την χρηματική ποινή των πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Σωτηρόπουλο α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.