Κούγιας καλεί Μπέο

Παρά τις κατά καιρούς κόντρες τους, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» θα δώσει τη σουίτα που διατηρεί στην «AEL FC Arena» στον δήμαρχο Βόλου, καθώς ο ίδιος προτιμάει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του -όπως και το θεσσαλικό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους»- μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «βυσσινί»:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρά τα αναφερόμενα στους κανονισμούς που καθορίζουν την παράδοση μόνο 10 προσκλήσεων στις φιλοξενούμενες ομάδες, αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την παράδοση σε αυτήν 30 προσκλήσεων. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα προβεί σε όλες τις διαδικασίες ώστε οι παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενηθούν σε τουλάχιστον 2 σουίτες του AEL FC ARENA.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα παραχωρήσει την προσωπική του σουίτα, αφού ως γνωστόν ουδέποτε την χρησιμοποιεί και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με τους οπαδούς, στον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος μπορεί εκεί να φιλοξενήσει μέλη του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόλου, είτε προσωπικούς φίλους και συγγενείς του».