Μπάχαλο με τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου!

Την δικαστική διαμάχη με την ΕΠΟ και τον ΟΤΕ TV κέρδισε η Nova και με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει, τα οποία και έγιναν δεκτά, κρίνονται παράνομες όλες οι μνεταδόσεις αγώνων κυπέλλου την διετία 2013-15.

Σύμφωνα με το typologies.gr το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών «έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα της NOVA-FORTHNET κατά της ΕΠΟ και απαγορεύει την είσοδο τηλεοπτικών συνεργείων οποιουδήποτε τρίτου έλκει δικαιώματα από την παράνομη απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, με την οποία ανατέθηκαν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας σε εταιρεία διαμεσολάβησης δικαιωμάτων και όχι σε νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό σταθμό, όπως ρητά ο νόμος ορίζει. Με λίγα λόγια, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η μετάδοση του περυσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΟΤΕ TV ήταν παράνομη, όπως και όλες οι μεταδόσεις αγώνων της ίδιας διοργάνωσης κατά τη διετία 2013-2015».

Τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν συζητηθεί την Τρίτη 13/10 και μέσω αυτών ζητούσε η Forthnet να γίνουν δεκτές οι τελεσίδικες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από την δικαιοσύνη και έχουν κρίνει άκυρο τον διαγωνισμό της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου για την περίοδο 2013-16, που κατέληξαν στην εταιρεία «Μediagoal» και μέσω αυτής στον OTE TV, ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει μεταδόσεις κυπέλλου για τη φετινή σεζόν που είναι στον…αέρα.