Μέσα και ο Βίτορ!

Ένα πονοκέφαλο λιγότερο θα έχει ο Ιγκόρ Τούντορ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μιγκέλ Βίτορ τέθηκε στην διάθεση του και συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή. 

Αναλυτικότερα από το paokfc.gr

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι συνεργάτες του λόγω των συνεχών αναμετρήσεων γνώριζαν πως είχαν μόνο το Σάββατο (24.10) προκειμένου να εφαρμόσουν στο γήπεδο όσα είχαν στο μυαλό τους. Ετσι, το πρόγραμμα αφιερώθηκε στην τακτική ανάλυση του παιχνιδιού με το τεχνικό τιμ να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές τι ζητά από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.Το ευχάριστο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι ο Μιγκέλ Βίτορ βρίσκεται κανονικά στη διάθεσή του, αφού γυμνάστηκε δίχως να αισθανθεί ιδιαίτερες ενοχλήσεις στο σημείο του τραυματισμού του.

Στη λίστα των απόντων, λοιπόν, έμειναν τα ονόματα των Κάτσε , Κωνσταντινίδη , Τσίμιροτ , Μυστακίδη και του Κ.Σαββίδη , ο οποίος προπονήθηκε, αλλά είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του.
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα καταλύσουν από το βράδυ του Σαββάτου(24.10) στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace. Στην αποστολή είναι οι Όλσεν , Γλύκος , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Κόστα , Βίτορ , Λέοβατς , Ροντρίγκες , Χαρίσης , Σάμπο , Τζιόλης , Γκολάσα , Ζάιρο , Πέλκας , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ , Μακ .