«Λείπει το εύκολο γκολ…»

Ο Ανδρέας Σκέντζος βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σχολιάζοντας το παιχνίδι του Άρη με την ΑΠΕΛ στάθηκε στο ότι λείπει το… εύκολο γκολ.

Αρχικά ανέφερε: «Στο πρώτο μέρος ξεκινήσαμε πολύ καλά. Προηγήθηκαμε με δύο γκολ και στο δεύτερο μέρος ήρθε η κούραση. Ετσι ήρθε και η πτώση της απόδοσης μας. Κοιτάμε πλέον το ματς με τον Νέστο Χρυσούπολης».

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Το συζητάμε και δουλεύουμε στην προπόνηση. Το θετικό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Προσπαθούμε να το λύσουμε μέσα από τις προπονήσεις».

Για το ότι ο Καζναφέρης έπαιξε αριστερό μπακ και γενικά τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Απλώς επειδή είχαμε πρόβλημα με τους μεγάλους, θέλαμε τον Μπράβο σαν στόπερ και τον Πόι στην επίθεση».

Για τον Ιντζίδη «Εχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις. Είναι νωρίς».

Για τον τραυματισμό του Ντούνη: «Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΑΠΕ Λαγκαδά, Γιάννης Παγώνης, είπε μεταξύ άλλων: «Ήταν μεγάλη μας τιμή και χαρά που αντιμετωπίσαμε αυτό τον αντίπαλο. Είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία. Εύχομαι να απεμπλακεί σύντομα από την κατηγορία αυτή. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια. Μία ομάδα καθαρά επαγγελματική όπως ο Άρης, αντιμετώπισε μία ερασιτεχνική».