Μικρός που είναι ο κόσμος…

Το σημερινό παιχνίδι της Τούμπας είναι ιδιαίτερο για τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Άρνεσεν, ότι μόνο γιατί είναι ντέρμπι, στο οποίο ξέρουν ότι η νίκη είναι μονόδρομος, με δεδομένες τις απώλειες που μετρά ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο γιατί και οι δύο θα δουν σήμερα το βράδυ στην Τούμπα παλιούς τους γνώριμους!

O Τούντορ θα βρει απέναντι τον Ντάνιελ Πράνιτς, με τον οποίο τους συνδέουν αρκετά! Συμπαίκτες δεν ήταν ποτέ, ούτε στην Εθνική έπαιξαν μαζί, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έπαιξε στην Εθνική με βοηθό προπονητή τον Τούντορ!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πάει στην Εθνική ως βοηθός του φίλου του, Ιγκόρ Στίματς τη σεζόν 2012-13 και σε ένα από τα οχτώ παιχνίδια, που έμεινε σ΄ αυτό το πόστο, έπαιξε βασικός ο Πράνιτς. Σε άλλο ένα, έπαιξε κι ο Πέτριτς, που είναι κι αυτός στον Παναθηναϊκό σήμερα.

Τους Τούντορ και Πράνιτς, τους συνδέει και κάτι άλλο! Το καλοκαίρι του 2012, ο Πράνιτς πήρε τον Φραν Τούντορ, τον ανηψιό του προπονητή του ΠΑΟΚ και τον πήγε στον Παναθηναϊκό! Εκεί έμεινε 6 μήνες στην Κ20, αλλά τον Φεβρουάριο τον αποδέσμευσαν και σήμερα παίζει στη Χάιντουκ. Μάλιστα, ο Πράνιτς τοποθετήθηκε δημοσίως κατά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, που άφησαν τον 20χρονο δεξιό μπακ να φύγει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις του με τους πράσινους.

Έναν παλιό γνωστό, όμως, θα δει σήμερα το βράδυ κι ο Άρνεσεν.

Ο Δανός πήγε το 2011 στο Αμβούργο, όταν έφυγε από την Τσέλσι, κι η άφιξή του συνέπεσε με την επιστροφή του Μπέργκ από τον δανεισμό του στην Αϊντχόφεν!

Ο Άρνεσεν κράτησε τον Σουηδό στο Αμβούργο, αλλά στα σχεδόν δύο χρόνια που έμεινε εκεί ο Δανός, ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να παίξει καθώς έκανε 11-12 συμμετοχές το χρόνο. Τρεις μήνες μετά την αποχώρηση του Άρνεσεν, έφυγε κι ο Μπεργκ για την Αθήνα…

Πηγή : Livespport