Παπαθανασάκης: “Στηρίζω τον προπονητή”

Παρά την απογοήτευση για την (μη) εμφάνιση του Ηρακλή στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης δήλωσε τη στήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Παπαδόπουλου.

Το εύκολο θύμα μετά από μια βαριά ήττα, είναι πολύ συχνά ο προπονητής ενός συλλόγου. Είτε γιατί είναι ο υπεύθυνος για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας και τον βαραίνει το μεγαλύτερο μέρος των ευθυνών, είτε απλώς γιατί είναι εκείνος που μπορεί με ευκολία να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή. Για να αντικατασταθούν ποδοσφαιριστές χρειάζεται η μεταγραφική περίοδος, για να αλλάξει μια διοίκηση απαιτείται να βρεθεί νέος υποψήφιος για τις μετοχές, συζητήσεις και γραφειοκρατία. Για αλλαγή προπονητή όμως, αρκεί να διώξεις αυτόν που έχεις και να πάρεις άλλον.

Ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή πάντως, Σπύρος Παπαθανασάκης, δεν φαίνεται να βιάζεται να προχωρήσει στην …εύκολη λύση, γι’ αυτό έσπευσε να δηλώσει τη στήριξή του στον Νίκο Παπαδόπουλο: «Στηρίζω τον προπονητή, γιατί τους ανθρωπους τους στηρίζουμε στα δύσκολα. Έχουμε τον τρόπο να στρώσουμε την ομάδα».

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ οι δύο άνδρες συναντήθηκαν και συζήτησαν για πολύ ώρα πώς θα βοηθήσουν την ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, με τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη να αναμένεται με αγωνία στο κυανόλευκο στρατόπεδο.