«Αναλαμβάνω την ευθύνη, δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντυεξη Τύπου έριξε… μπηχτές για τη διαιτησία, ωστόσο χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Ηρθαμε με σκοπό να πάρουμε αποτέλεσμα. Νομίζω ότι στην αρχή τακτικά ήμασταν καλά, ώσπου μία απόφαση του διαιτητή, άλλαξε τελείως την εικόνα του παιχνιδιου και για οκτώ λεπτά καταρρεύσαμε. Χάσαμε όλες τις μπάλες κι εκεί φάνηκε ότι θα δεχτούμε περισσότερα γκολ, παρά θα επανέλθουμε.

Στο β΄ημίχρονο δείξαμε περισσότερο θάρρος τολμήσαμε περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις με την ταχύτητα που διαθέτει, αλλά δεν είχαμε ιδιαίτερο πρόβλημα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του, ήταν δίκαιη κι αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας μου”.

Για το ότι ο Ολυμπιακός ξέφυγε στη βαθμολογία είπε: “Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θαχαθούν πολλοί βαθμό από άλλες ομάδες. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η διαιτησία ανέφερε: “Το εύκολο είναι να ρίχνουμε ευθύνες σε τρίτους και στη διαιτησία. Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά το πέναλτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα λεπτομερειών και σε αυτό ο ΠΑΟΚ στάθηκε πιο τυχερός”.

Καταλήγοντας επεσήμανε: “Οι στόχοι μας παραμένουν ίδιοι. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.