Τζιόλης: «Η ομάδα χτίζεται»

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας πως η ομάδα του ήθελε περισσότερο το παιχνίδι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρεαλιστικό για τον ΠΑΟΚ να μιλάει για πρωτάθλημα.

Είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε πρώτοι και αυτό έκανε το έργο μας πιο εύκολο. Ήμασταν φρέσκοι και ξεκούραστοι και μέσα σε λίγα λεπτά διευρύναμε το σκορ. Στα τελευταία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είχαμε δυσκολευτεί αλλά φέτος παίζουμε διαφορετικά. Στο γήπεδο φάνηκε ότι θέλουμε το ματς. Έχουμε μείνει πίσω και δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Δεν είχαμε άγχος, είχαμε πείσμα. Ξέρουμε ότι κάνουμε καλή δουλειά και πως έχουμε χάσει βαθμούς άδικα”, είπε αρχικά ο Τζιόλης και συνέχισε:

“Μπήκαμε με πείσμα για να πάρουμε το ντέρμπι και δίκαια κερδίσαμε. Δεν θέλω να μιλάω για πρωτάθλημα και για πρωτιές. Η ομάδα χτίζεται και προσπαθούμε να αποδίδουμε καλά σε κάθε παιχνίδι αλλά ρεαλιστικά δεν μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Είχαμε πολλά δυνατά παιχνίδια στη σειρά αλλά από εδώ και στο εξής, ευτυχώς το πρόγραμμα γίνεται πιο εύκολο”.

Για να καταλήξει: “Στην Ελλάδα δεν είμαστε της υπομονής. Οι οπαδοί έχουν μεγάλες απαιτήσεις. Όταν κερδίζεις όμως εξασφαλίζεις και υπομονή. Πρέπει να δίνεις κάτι στον κόσμο και να κρατάς το οικοδόμημα ζεστό”.