Ακόμα στα «πιτς» ο Τσίμιροτ

Με τον Γκοίγκο Τσίμιροτ να μην μπαίνει ακόμα στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και τον Μπερμπάτοφ να υποβάλετε το βράδυ σε μαγνητική ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανθρακικό. 

Αναλυτικά από την ενημέρωση του paokfc.gr: 

«Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τελείωσε και τώρα ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το τρίτο του αγώνα μέσα σε επτά μέρες με τις προπονήσεις να γυρίζουν σε… χειμερινό ωράριο.

Ο Ίγκορ Τούντορ και οι ποδοσφαιριστές του είχαν «ραντεβού» στις 11.30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας με τρέξιμο στο γήπεδο, ποδήλατο και ασκήσεις στο γυμναστήριο υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο .Οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική με παιχνίδια και δίτερμα σε μικρό χώρο. Οι Στέλιος Κίτσιου , Δημήτρης Κωνσταντινίδης , Γκόικο Τσίμιροτ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης σε υψηλή ένταση. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία και το βράδυ της Δευτέρας (26.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του στους προσαγωγούς.

Την Τρίτη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία.»