Ζαλίστηκε από τα εννιά γκολ και μίλησε για βαθμούς

Τη δήλωση της χρονιάς έκανε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Γιαν Ντε Γιόνγκε μετά τη συντριβή της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ με 9-0.

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας είδε τον ΑΠΟΕΛ να «φορτώνει» τα δίχτυα της ομάδας του με εννέα τέρματα και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην απογοήτευση που νιώθουν άπαντες στην ομάδα του, αλλά βρήκε και κάτι… θετικό! «Το καλό είναι ότι χάσαμε μόνο τρεις πόντους», είπε μεταξύ άλλων!

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Είναι απίστευτο. Είναι μεγάλη η απογοήτευση. Θέλω πρώτα από όλα να απολογηθώ στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας που περίμενε άλλα πράγματα σήμερα. Αυτή τη χρονιά θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, ερχόμενος από την Ολλανδία.

Μέχρι τώρα τα πήγαμε καλά και δείχναμε ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά απέναντι σε τέτοιες ομάδες πρέπει και να αμύνεσαι, όχι μόνο να παίζεις μπροστά. Τότε ίσως έχεις την ευκαιρία να πάρεις κάτι.

Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, πρέπει να είμαστε συνέχεια συγκεντρωμένοι. Εμείς δεν το κάναμε και ήρθε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να έχουμε πολύ καλή αμυντική οργάνωση για να πάρουμε αποτέλεσμα.

Το καλό είναι ότι χάσαμε μόνο τρεις πόντους, όμως είναι μεγάλη η απογοήτευση. Είναι δεδομένο ότι το ΑΠΟΕΛ είναι η νούμερο ένα ομάδα στην Κύπρο, όμως θα το πω και πάλι πως είναι μεγάλη η απογοήτευση».

πηγή: sdna.gr