Άνω-κάτω η Μπεσίκτας

Άνω-κάτω είναι η Μπεσίκτας περίπου 40 ώρες πριν την μεθαυριανή(28/10) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων  του Γιούροκαπ.

Χαρακτηριστικό του κλίματος και της ατμόσφαιρας στις τάξεις της τουρκικής ομάδας είναι ότι οι παίκτες είδαν για πρώτη φορά τον αντικαταστάτη του Χένρικ Ντέτμαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως την ώρα του τσεκ ιν των εισιτηρίων  για την πτήση προς την Θεσσαλονίκη!

«Δεν είναι τίποτα επίσημο, δεν ξέρουμε ποιος θα κοουτσάρει» έλεγαν στο thessports.gr μέλη της αποστολής της Μπεσίκτας για το θέμα της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Προφανώς θα υπάρχει ζήτημα με την αποζημίωση του Φινλανδού τεχνικού και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Πάντως, ο Λάσι Τουόβι, επιλογή του Ντέτμαν για τη θέση του ασίσταντ, ταξίδεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο(27/10), λοιπόν, στο κλειστό της Πυλαίας ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιαγκιζέρ Ουλούγκ, θα προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες της Μπεσίκτας, ενώ νωρίτερα η αποστολή θα κάνει την καθιερωμένη επίσκεψη των τουρκικών ομάδων στο προξενείο της οδού Αγίου Δημητρίου.

Η Μπεσίκτας έφτασε στο Μακεδονία Παλάς γύρω στις 10 μ.μ. και αντίκρυσε στο ξενοδοχείο πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας ενόψει της στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου.

Την ομάδα συνοδεύουν οπερατέρ και δημοσιογράφος του καναλιού του συλλόγου.