Μάρτενς για… σύνταξη

Το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τουλάχιστο σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάζει ο Μάρτεν Μάρτενς, σύμφωνα με τον φερόμενο ως ατζέντη του, Ζακ Λίχτενσταϊν.

“Έχει κάποιες προτάσεις, αλλά δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του επαγγελματικά. Έχει πάει με την οικογένειά του διακοπές στην Ελλάδα, δεν έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό, και θα έπρεπε να μιλήσουμε σύντομα” είπε ο φερόμενος ως ατζέντης του, ενώ με δηλώσεις του στον βελγικό τύπο, και ο πατέρας του Μάρτενς, επισήμανε ότι δεν είναι σίγουρο ότι ο γιος του θα συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Ο Μάρτενς είναι στα 31 του, πλέον, και φαίνεται πως η επιλογή του θα έρθει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 ήταν… καταστροφική.

Όταν βασικό στέλεχος της Άλκμααρ, με τις μετοχές του σχετικά ψηλά στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο των Κάτω Χωρών, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να του δίνει περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο.

Δεν κατάφερε ποτέ να νιώσει βασικός και σημαντικός στον ΠΑΟΚ, τον Ιανουάριο του 2015 πήγε δανεικός στην Σερκλ Μπριζ, και το καλοκαίρι επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τον αποζημίωσε και τον έπεισε να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο Μάρτενς δεν κατάφερε να βρει ομάδα κι αν δεν βρει ομάδα και τον Ιανουάριο, μάλλον θα κρεμάσει τα παπούτσια του.