«Δε μου άρεσε η νοοτροπία κάποιων παικτών»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας του και ιδιαίτερα κάποιων παικτών, δήλωσε ο Ίγκορ Τούντορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου δεν παρέλειψε α εκφράσει παράπονα για τη νοοτροπία κάποιων ποδοσφαιριστών, ενώ έκανε κι έναν μίνι απολογισμό της παρουσίας του στην ομάδα.

Στο αρχικό σχόλιό του ανέφερε: «Δεν είμαι ικανοποιημένος για πρώτο ημίχρονο στα τελευταία τριάντα λεπτά παίξαμε καλά. Δεν είναι πάντα εύκολο απέανντι σε μια καλή ομάδα. Πήραμε μια σηαμντική νίκη και θα δούμε στη συνέχεια».

Για την είσοδο των Μακ-Ροντρίγκες: «Έκαναν αυτό που χρειαζόμασταν γιατί τα τα χαρατηριστικά τους είναι σημαντικά για την ομάδα. Μέχρι τη στιγμή που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο είναι αλήθεια ότι κινδυνεύαμε λίγο».

Για το αν έχει παράπονα από κάποιους παίκτες ή απλά επηρέασαν οι αλλαγές στην ενδεκάδα: «Και το ότι είχαμε καινούριους ποδοσφαιριστές, αλλά δε μου άρεσε και η νοοτροπία κάποιων παικτών. Οι αντίπαλοι φαινόταν σα να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Μπορώ να δικαιολογήσω αυτή την εικόνα μέχρι σε ένα σημείο, αλλά όχι ολοκληρωτικά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά του: «Η εξέλιξη της ομάδας υπάρχει και πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά. Κάθε μέρα είναι σημαντική. Αν δεν δουλεύεις αυτά που κάνεις κάθε μέρα, τότε η ομάδα αλλάζει. Κι αυτό φάνηκε σήμερα όταν μπήκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής».

Για το ότι ο Σάμπο έπαιξε δεξιά: «Τον αλλάξαμε θέση με τον Γκολάσα, γιατί ο Γκολάσα μας έδινε περισσότερο στο κέντρο. Πολύ καλά πήγε και ο Χαρίσης όπως και ο Σκόνδρας, ένας παίκτης που πάντα μπορώ να ποντάρω σε αυτόν».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Σημαντικό παιχνίδι για μας. Είμαι χαρουμενος και περιμένω σε αυτό το παιχνίδι να επιβεβαιώσουμε τις καλές εμφανίσεις μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».