Καπνίδης: «Η αναγέννηση του Άρη έχει ξεκινήσει»

Ο Αντώνης Καπνίδης μίλησε στην εβδομαδιαία media day του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Νέο Ρύσιο.

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

«Το καλοκαίρι τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά με την έλευση του κ. Καρυπίδη έχει ανοίξει μια καινούργια σελίδα για τον Άρη. Όπως βλέπεται τα πράγματα λειτουργούν πολύ ομαλά, ό,τι χρειαζόμαστε το έχουμε και σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και αργά, η αναγέννηση του Άρη έχει ξεκινήσει».

Για τα αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια: «Πέρυσι έγινε ένα βήμα, φέτος κάνουμε μια καινούργια αρχή. Απόλυτα ικανοποιημένος θα είμαι αν η δική μου καλή απόδοση συνδυαστεί με την άνοδο της ομάδας, που είναι κάτι που ο θέλουμε όλοι στην ομάδα και ο κόσμος».

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος στην θέση όπου αγωνίζεται: «Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα, μου δίνει όρεξη για περισσότερη δουλειά. Θέλω ν’ αποδεικνύω πράγματα στον προπονητή μου, ο οποίος αυτός επιλέγει ποιος θα παίξει. Από εκεί και πέρα να υπάρχει μόνο βελτίωση και υγεία».

Για τον αν αποτελεί δικαίωση η παραμονή του στον Άρη: «Από την πλευρά της ομάδας δεν είχα αντιληφθεί πως ήθελαν να με διώξουν. Από την πρώτη στιγμή μου φέρθηκαν πολύ καλά εδώ, μου έδειξαν πως είμαι μέλος της ομάδας. Από εκεί και πέρα το τι γράφτηκε με το τι υπήρξε, είναι κάτι άλλο. Ξεκίνησα καλά και στόχος μου είναι ν’ αποδεικνύω κάθε μέρα πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βελτιώνομαι για να ενισχύσω την ομάδα στο μέλλον που θα είναι πιο ψηλά».

Για την ηρεμία που υπάρχει φέτος στην ομάδα:  «Η ομάδα διαθέτει κάποια παιδιά που έχουν πολύ μεγάλες παραστάσεις από την Super League. Με τις συμβουλές τους με τα λόγια τους με την εμπειρία τους εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνουν τον ρυθμό που επιβάλλεται μέσα στο 90λεπτο και στις προπονήσεις, ώστε να υπάρχει καλύτερος ρυθμός και πιο συγκεκριμένη προπόνηση».

Για την συ του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Δουλεύω καθημερινά για να δίνω ό,τι μπορώ, δεν κρατάω πράγματα για να τα δείξω μετά. Κάθε εβδομάδα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και όσο βελτιώνομαι θα βρίσκομαι στο γήπεδο για να παλεύω σε κάθε ματς».