Κίνημα «anti-karta» από ΣΦ διαφόρων ομάδων!

Η δράση των συνδέσμων όλων των ομάδων για την κατάργηση της κάρτας φιλάθλου που επιβάλει ο νόμος Κοντονή, δεν περιορίζεται μόνο στα πανό που αναρτώνται κάθε αγωνιστική τα γήπεδα. 

Με την αρωγή συνδέσμων από διάφορες ομάδες δημιουργήθηκε το κίνημα «Anti-Karta» που παρουσιάζεται μέσα από το νεοσύστατο site του.

Αναλυτικά από το anti-karta.gr :

Το «Αντι-Κάρτα» είναι μια πρωτοβουλία οπαδών και συνδέσμων ενάντια στην Κάρτα Φιλάθλου. Είναι μια απόπειρα, να βάλουμε στην άκρη τις όποιες διαφορές μας και να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας ενάντια σε ένα αντιδημοκρατικό μέτρο, που παραβιάζει ξεκάθαρα βασικά κοινωνικά και πολιτικά μας δικαιώματα.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι να μην περάσει η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση και για αυτό οι όποιες ενέργειες έγιναν, γίνονται και θα γίνουν, δεν θα μείνουν μόνο στην κερκίδα, αλλά θα κινηθούμε και σε νομικό επίπεδο.

Όσοι σύνδεσμοι θεωρούν και δική τους υπόθεση την κατάργηση της Κάρτας Φιλάθλου, δεν έχουν παρά να συμπορευτούν με αυτήν την κίνηση. Εξάλλου όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα…

Οι Σ.Φ. που συμμετέχουν:

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 (ΗΡΑΚΛΗΣ)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ)
ΘΥΡΑ 13 (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ)
ΚΡΗΤΕΣ (Ο.Φ.Η.)
AZZURA FAMILLIA (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ)
CHE GUEVARA CLUB (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)
FENTAGIN (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)
MALAVETAS (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)
MONSTERS (ΛΑΡΙΣΑ)
NAVAJO (ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ)
ORIGINAL 21 (Α.Ε.Κ.)
PANTHERS (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
SUPER 3 (ΑΡΗΣ)
ULTRAS 3 (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ)
WARRIORS (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)