«Πάμε για μακρύ ταξίδι»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν αδιαφορεί για το Κύπελλο… Παρά το γεγονός ότι ο βασικός στόχος είναι στο πρωτάθλημα, ο προπονητής του Ηρακλή βλέπει στο Κύπελλο μια πιθανότητα διάκρισης και μετά το 1-1 στα Γιάννενα, κατέστησε σαφές ότι οι κυανόλευκοι θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό ταξίδι τους…

Αναλυτικά, όσα είπε ο προπονητής του Ηρακλή :

«O θεσμός του Κυπέλλου μας ενδιαφέρει, πέρσι κάναμε ένα μακρύ ταξίδι σε αυτόν και θέλουμε να κάνουμε και πάλι το ίδιο. Ο στόχος είναι γνωστός και εμείς θα το παλέψουμε.

Παρά το ότι είχαμε αλλαγές στην ομάδα είχαμε συνοχή και κάναμε ένα καλό ματς το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Νομίζω πως αν η φάση στο πρώτο ημίχρονο είχε άλλη κατάληξη με αποτέλεσμα η ομάδα μου να προηγηθεί στο σκορ το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με το προηγούμενο παιχνίδι, σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο.

Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και αυτό που με κάνει διπλά χαρούμενο είναι ότι αρκετοί από τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, έδειξαν ότι είναι κοντά στη συμμετοχή τους στην ενδεκάδα

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για όλους. Το έχω πει ότι εμπιστεύομαι όλο το ρόστερ, το είπα και στους ποδοσφαιριστές μου οπότε αν σήμερα δεν έδινα ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές θα ήταν σαν τους λέω ψέμματα.

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι πλέον δεν κοιτάζω ονόματα και ότι όποιος βάζει τα πόδια του και δείχνει πάθος θα είναι και αυτός που θα παίζει..

Δεν υπάρχει κούραση τα εργομετρικά δείχνουν ότι οι όλοι παίκτες είναι σε άριστη κατάσταση οπότε είναι πιθανό κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα να παίξουν και στο παιχνίδι της Δευτέρας».